Θέατρο των Αγρών-Καλοκαίρι 2010


Ερχόμαστε περισσότερο αυθόρμητοι και αυθεντικοί

Δροσερά αυθεντικά ....ξεσπάσματα δημιουργών φέτος στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι που δεν μεταφέρει την...κρίση στις πολιτιστικές επιλογές του.

Μεγάλες ανάσες δημιουργίας και τέχνης σ ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα συναυλιών από καλλιτέχνες οι οποίοι επιμένουν να δημιουργούν και να αφήνουν έντονα τα ίχνη τους στην ...αμμουδιά του πολιτισμού.

Και φέτος το Θέατρο των Αγρών σφραγίζει με τον αυθεντικό του τρόπο άλλο ένα καλοκαίρι και προτείνει σε όσους ανέβουν μέχρι το Κυπαρίσσι έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης προσαρμοσμένο σε κάθε βαλάντιο.

Με αφετηρία το Ηράκλειο λίγα χιλιόμετρα σας χωρίζουν από το Κυπαρίσσι όπου στο Θέατρο των Αγρών θα αισθανθείτε την καλή μουσική, θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας, θα γευτείτε γνήσιες κρητικές γεύσεις και θα νιώσετε τη δροσιά της φύσης δίπλα σε αμπέλια τα οποία θα σας προσφέρουν απλόχερα το κρασί τους...

Η πρώτη βδομάδα των εκδηλώσεων ξεκινάει με τρεις παραστάσεις:

29 Ιουνίου : Το "Χορωδείον" (σχολή παραδοσιακών χορών και τεχνών) παρουσιάζει γνωστούς και ξεχασμένους τους χορούς της Κρήτης με αυθεντικές και τοπικές φορεσιές.


4 Ιουλίου: Ο μοναδικός Ψαραντώνης


6 Ιουλίου: Συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου


Και έπεται συνέχεια....



Και φέτος

...η διασκέδαση και το καλό φαγητό είναι στη ...ΦΥΣΗ ΜΑΣ

Σχόλια